"למדתי שהעבודה היא לא רק האפייה ובישול אלא גם נוכחות ברשתות החברתיות. זו הדרך להגיע ללקוחות"/ בר בליניצקי במדור קריירה ב- The Marker

אלחי הלמן גדל בחברה החרדית, יצא בשאלה, ולאחר שירותו הצבאי למד בישול
דרך סרטונים ומתכונים באינטרנט ■ הוא עבד במסעדות בארץ וטס
להשתלמויות באיטליה ובספרד, ולבסוף פתח עם בת זוגו עסק של אפייה ובישול
מהבית ■ "בהתחלה נתתי מחירים הפסדיים כי לא ידעתי להכניס לתחשיב גם
את הוצאות החשמל והמים"

לקריאת הכתבה לחצו

קישור למנויי עיתון The Marker

סיפורים נוספים